Ти не дойде с нас.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в РУСЕ !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ConnorТова го знам.
следващата седмица ако сме пак в такъв състав или по голям мое спретнем нещо...
малкия има некви предложения .. да казва
пс. Митеееееее кой туй гърне ве.... мали щях да падна като го видях при Павката... ахахах по големо нямаше ли при арменците..ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от Martinoша са оглеждате за най пушещата печка (на Марто)
и за тебе важи... неделя да си на линия ...ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Неделя да направим едно бърбекю на хижа Приста или на Текето и който ще дойде да казва да можем да накупим работите и да намерим маси и столове да има каде да сядаме.И някой ако има фудболна топка може да я вземе да поритаме. До четвъртак,петак да се знае кой ще идва.
П.С.Събота да се саберем 3-ма 4-ма човека и да утидем да напазаруваме от калфланд. ПОЗДРАВИ.
Comment
-
Първоначално публикувано от ConnorЕ, прецаквация аз събота ще съм там, а неделя се връщам...
че кво ще дойдеш пак
аз бтв съм за нещо от сорта... стиа вече с тая атила... да разнообразим малко
мен ми допада идеата и съм заех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Re: снимка
Първоначално публикувано от manolitoтака се снима
Първоначално публикувано от davidoff_306Цветелине неска май не ме позна
не съм те видял...ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
Comment